FARMA PRIMA

Home / Brendovi / FARMA PRIMA

Radno vreme:

PON – SUB: 09h – 21h; NED: 09h – 19h

Kontakt:

Telefon: 011 33 13 259

Website:

Lokacija:

FARMA PRIMA

P R I M A X d.o.o. osnovan je 1993. godine u Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća na samom početku bila je farmaceutska delatnost – apoteke i veleprodaja lekova, medicinskih sredstava, kozmetike i dijetetskih sredstava.
Posle dugog niza godina i uspešnog poslovanja, PRIMAX d.o.o doživljava ekspanziju, prerastajući u veliko preduzeće sa više različitih sektora i oko 100 zaposlenih.
Osim 14 poznatih, savremeno opremljenih i dobro snadbevenih apoteka u Beogradu, PRIMAX je ponosan zastupnik nekoliko najpoznatijih svetskih brendova, a ima i sopstvenu proizvodnju medicinske kozmetike i herbalnih proizvoda, kao i moderne kozmetičke salone. Primax tim sastoji se visoko kvalifikovanih farmaceuta, farmaceutskih tehničara, tehnologa, lekara, stomatologa, nutricionista, esteticara-kozmetičara, frizera, menadžera, pravnika, ekonomista…
PRIMAX proizvodni tim u savremeno opremljenim laboratorijama, nakon opsežnih istraživanja, razvio je najsavremenije recepture za proizvodnju medicinske kozmetike, herbalnih vagitorija i supozitorija, melema i gelova. Takođe, tim za razvoj intenzivno radi i na novim projektima proizvodnje dijetetskih sredstava – kapsula i sirupa za decu i odrasle.