JASMIN

Home / Brendovi / JASMIN

Radno vreme:

PON – SUB: 09h – 21h; NED: 09h – 19h

Kontakt:

Telefon: 011 33 13 250

Website:

Lokacija:

JASMIN

Bilo da se uveliko spremate za odmor ili ste se već vratili sa istog, spremili smo za vas novu akciju sniženja parfema. Iako već imate vaš omiljeni parfem, koji koristite svakodnevno, nije na odmet da sebi nabavite još jedan. U prebogatoj parfemskoj paleti JASMIN-a sigurno ćete naći novi favorit! Pogledajte ponudu i na našem sajtu.

Jasmin parfimerije već više od šest decenija predstavljaju pravu oazu lepote. U našem lancu koji spada u jedan od najstarijih u Evropi (više od 30 radnji u Srbiji i još nekoliko u pripremi) na jednom mestu možete pronaći kozmetiku, parfeme i šminku luksuznih brendova Guerlain, Chanel, Lancome, Shiseido, Gucci, Versace, Dolce Gabbana, Hugo Boss, Trussardi, Collistar, Salvatore Ferragamo, ali i kvalitetnu šminku pristupačnijih brendova kao što su Max Factor, Artdeco, Pupa ili Deborah. Jasmin u svojoj ponudi ima i poklon čestitke pa vama draga osoba može sama da odabere svoj poklon.

Jasmin ceni poverenje svojih kupaca i često organizuje akcije sniženja, besplatnih šminkanja, promocija i drugih zanimljivih dešavanja, a najvernijim potrošačima omogućili smo posebne pogodnosti uz Jasmin kartice. Sa našim asortimanom upoznajte se na jasmin.rs, a o akcijama koje organizujemo u našem časopisu ili na zvaničnoj FB stranici Jasmin parfimerije.