Umbrella

Home / Brendovi / Umbrella

Radno vreme:

PON – SUB: 09h – 21h; NED: 09h – 19h

Kontakt:

Telefon: 069/36 99 642

Website:

Lokacija:

Umbrella

Kompanija Umbrella Corporation LTD doo je osnovana 2010. godine u Beogradu.
Od samog osnivanja se trudimo da korisnicima elektronskih cigareta u našem regionu pružimo što veći izbor najpoznatijih svetskih brendova u svetu elektronskih cigareta (Flavour Art Italia, Ritchy Liqua, Joyetech, OLE…).
Sa 17 maloprodajnih objekata na najprometnijim lokacijama u regionu i preko 2.500 specijalizovanih saradnika širom regiona, dostupni smo gotovo svakom korisniku u neposrednoj blizini.
Svaki naš radni dan prožet je parolom “Za život bez duvanskog dima…” stoga i broj zadovoljnih korisnika naših proizvoda raste iz dana u dan.
Zadovoljan i veran klijent sigurna je potvrda uspešnosti poslovanja.
Umbrella Corporation je kompanija sa veoma razvijenim odeljenjem za odnose sa klijentima, koja svojim kupcima pruža priliku da postavljaju pitanja, predlažu, kritikuju i daju svoje utiske i sugestije o celokupnom poslovanju i asortimanu.
Osim vrhunskom uslugom i širokim asortimanom, Umbrella privlači brojne klijente i povoljnim cenama. Svakog meseca na specijalnim akcijskim sniženjima nađu se mnogi proizvodi iz našeg asortimana. Uporedo sa redovnim akcijskim sniženjima Umbrella često organizuje dodatna sniženja, uglavnom za najprodavanije proizvode.
O svim detaljima o proizvodima koji su na akciji klijent može da se informiše u svakom prodajnom objektu, putem telefona 011/3699-644 ili našeg web sajta www.ekocigarete.rs .