ZIRA CENTAR NAŠA PRIČA O USPEHU

 

Address:

RUZVELTOVA 33, BEOGRAD, SRBIJA

Radno Vreme:

Pon – Sub : od 09:00 do 21:00 Nedelja: od 09:00 do 19:00

Kontakt:

+381 (0) 11 33 14 740 EMAIL: info@ziracentar.com

U srcu starog Beograda nalazi se Zira Shopping Centar, jedan od najlepših arhitektonskih objekata u gradu, jedinstven po svojoj strukturi i konceptu. Izgrađen po uzoru na najpoznatije tržne centre u svetu i svojim sadržajem ispunjava sve potrebe modernog kupca, savremenog tržišta i poslovanja.

Zahvaljujući odličnoj lokaciji TC Zira svakom posetiocu obezbeđuje najkraću i najbržu vezu sa vitalnim delovima prestonice. Udaljen je 5 minuta hoda od Bulevara kralja Aleksandra, a 15 minuta hoda od centralne pešačke zone u Knez Mihailovoj ulici.

Na ukupno četiri nivoa podzemne garaže nalazi se parking sa preko 400 parking mesta. Horizontalni poslovno-hotelski blok u obliku okrenutog slova Z na simboličan način upućuje na vezu između Ruzveltove i Cvijićeve ulice.

Ekskluzivna šoping zona prostire se na dva sprata, iznad grčkog supermarketa “Super Vero” i koncipirana je kao unutrašnja pešačka zona koja je povezana sa supermarketom, podzemnim garažama, konferencijskim salama i restoranom hotela Zira, na drugom spratu. Ukus mediterana posetioci mogu osetiti u sklopu mediteranskog restorana Piccolo, koji se nalazi na prvom spratu kompleksa Zira.

U desnom krilu centra smešten je hotel Zira. Hotel je kategorizovan sa četiri zvezdice i projektovan po standardima poznatog svetskog lanca, predviđen u prvom redu za poslovne goste.

TC Zira, omogućuje svojim posetiocima doživljaj lepote i lakoće savremenog života.

 

Objekat se sastoji iz četiri međusobno povezana dela:

 • Super Vero

  Kompanija Veropulos d.o.o. jedna je od regionalno najpoznatijih trgovinskih lanaca supermarketa, koji sa uspehom posluje u Srbiji već 12 godina. Savremeno opremljeni prodajni prostori, širok asortiman domaćih i uvoznih visoko kvalitetnih proizvoda hrane, kozmetike, kućne hemije, kao i ljubaznost prema kupcima, stvorili su od imena Veropoulos sinonim za poverenje i vrhunsku uslugu u snabdevanje brojnih zadovoljnih kupaca.

 • TC Zira

  Tržni centar Zira je vaš partner za najbolju kupovinu! Na površini od oko 7.000m2 nudi kompletnu usluga po želji modernog kupca. TC Zira poseduje preko 30 prodajnih objekata sa nekoliko desetina svetskih brendova, a u sklopu centra nalazi se restoran Piccolo, u kome se služi mediteranska kuhinja. Preko 400 mesta za parkiranje se nalaze u 4 nivoa podzemne garaže, dok se u prizemlju TC Zira nalazi supermarket grčkog lanca Veropoulos.

 • Poslovni prostor Zira

  Kompleks Zira, pored istoimenog hotela i tržnog centra u svom sklopu ima moderan poslovni prostor koji se prostire na oko 3.000m2. Poslovni prostor Zira je raspoređen u 4 nivoa i idealan za sve vrste poslovnih potreba. Moderno opremljen, u industrijskom stilu, jedan je od retkih poslovnih prostora u centru grada koji ima i svoj parking.

 • Hotel Zira

  Hotel Zira, smešten u centralnoj gradskoj zoni, vaš je najbolji izbor za posao i uživanje! Izgrađen na raskršću dve važne gradske ulice, Ruzveltove i Cvijićeve, pruža vam mogućnost da lako posetite sve glavne turističke atrakcije grada. Hotel ima 127 smeštajnih jedinica (superior sobe i apartmane). Za organizovanje događaja (konferencije, seminari, kongresi, prezentacije i ostalo) na raspolaganju je kongresni prostor ukupne površine preko 1300m2.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for zirashoppingcenter is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.