ZIRA CENTAR NAŠA PRIČA O USPEHU

Address:

RUZVELTOVA 33, BEOGRAD, SRBIJA

Radno Vreme:

PON -SUB : od 09:00 do 21:00 Nedelja: od 09:00 do 19:00

Kontakt:

+381 (0) 11 33 14 740 EMAIL: info@ziracentar.com

U srcu starog Beograda nalazi se Zira Shopping Centar, jedan od najlepših arhitektonskih objekata u gradu, jedinstven po svojoj strukturi i konceptu. Izgrađen je po uzoru na najpoznatije tržne centre u svetu i svojim sadržajem ispunjava sve potrebe savremenog tržišta i poslovanja.
Objekat se sastoji iz četiri međusobno povezana dela:
– supermarket
– shopping mall
– poslovni prostor
– Zira hotel
Zahvaljujući odličnoj lokaciji Zira Centar svakom posetiocu obezbeđuje najkraću vezu sa svim vitalnim delovima prestonice. Udaljen je 5 minuta hoda od Bulevara kralja Aleksandra, a 15 minuta hoda od centralne pešačke zone u Knez Mihailovoj ulici.
Na ukupno četiri nivoa ispod zemlje nalazi se parking sa 400 parking mesta. Horizontalni poslovno-hotelski blok u obliku okrenutog slova “Z” na simboličan način ostvaruje vezu između Ruzveltove i Cvijićeve ulice.
Ekskluzivna šoping zona prostire se na dva sprata, iznad grčkog supermarketa “Super Vero” i koncipirana je kao unutrašnja pešačka zona koja je povezana sa supermarketom, podzemnim garažama, konferencijskim salama i restoranom Zira hotela, na drugom spratu. Na prvom spratu centra, nalazi se restoran mediteranskog tipa – “Piccolo”.
U desnom krilu centra je Zira Hotel – hotel sa četiri zvezdice, koji je projektovan po standardima poznatog svetskog lanca, predviđen u prvom redu za biznis korisnike.
Zira Shopping Center, omogućuje svojim posetiocima doživljaj lepote i lakoće savremenog života.